ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ


Με το παρόν ορίζεται ότι ο διαδικτυακός τόπος (site) www.doppler.gr προορίζεται για προσωπική πληροφόρηση των χρηστών του.


ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ

-Η χρήση και η πρόσβαση σε αυτό το site υπόκεινται στους παρακάτω όρους καθώς και στην ισχύουσα νομοθεσία.

Η σύνδεση και η πρόσβαση στο site www.doppler.gr υποδηλώνει την κατανόηση και την πλήρη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή από την πλευρά των χρηστών του συνόλου των γενικών όρων και των προϋποθέσεων αυτών.

-Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε εκ των όρων και προϋποθέσεων αυτών, παρακαλούμε να εγκαταλείψετε την παρούσα ιστοσελίδα και να μην κάνετε χρήση αυτής.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Οι ανήλικοι απαγορεύεται να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας www.doppler.gr και του περιεχομένου αυτής. Η ιστοσελίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν παρά ταύτα αυτοί (οι ανήλικοι) αυτοβούλως επισκεφθούν ή κάνουν χρήση αυτής και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής, η DOPPLER S.A., οι θυγατρικές της  και τα μέλη του εξουσιοδοτημένου της δικτύου δεν φέρουν καμία ευθύνη.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

HEAD OFFICES – FACTORY

Polykastro Industrial Park

61200, Greece

T. +30 23430 54000, 20140, 20150

F. +30 23430 20701

E. info@doppler.g

 


1.Πνευματική Ιδιοκτησία

1.1. Η DOPPLER S.A. ενημερώνουν τους χρήστες του παρόντος διαδικτυακού τόπου ότι όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Το συνολικό περιεχόμενο αυτού του διαδικτυακού τόπου προστατεύεται από:

α) τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων αναφορικά με αναρτημένες φωτογραφίες, άρθρα, γραφικά και αρχεία ήχου και εικόνας,

β) τη νομοθεσία περί μοντέλων και σχεδίων αναφορικά κυρίως με τα μοντέλα  που απεικονίζονται στο εν λόγω site και τις ονομασίες αυτών,

γ) τη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων/μαρκών. Εν προκειμένω προστατεύονται ενδεικτικώς το λογότυπο της DOPPLER S.A, το σήμα και η επωνυμία της DOPPLER S.A., καθώς και όλα τα σήματα, τα λογότυπα και τα εμβλήματα των μοντέλων που απεικονίζονται σε αυτό το site.

1.2. Τα ανωτέρω στοιχεία είναι ιδιοκτησία της DOPPLER S.A.  ή τρίτων που έχουν εξουσιοδοτηθεί για τη εκμετάλλευσή τους από αυτήν. Το σήμα, η επωνυμία και τα διακριτικά γνωρίσματα DOPPLER ανήκουν στην αποκλειστική και αδιαφιλονίκητη ιδιοκτησία της DOPPLER S.A..

1.3. Απαγορεύεται ρητά ή με οιονδήποτε τρόπο, διαδικασία, και μέσο (ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο) η ολική ή η μερική αναπαραγωγή, αντιγραφή, χρήση, αναδιανομή, τροποποίηση, προσαρμογή, ενσωμάτωση, αναδημοσίευση, μετάφραση, εμπορική χρήση, αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της DOPPLER S.A. .

1.4. Κάθε ενέργεια αντίθετη με τα ανωτέρω οριζόμενα συνιστά παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας και αποτελεί όλως ενδεικτικώς κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, γραφικών, μοντέλων, ή (και) σημάτων.


  1. Πληροφόρηση σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες

2.1. Πληροφορίες και εικόνες που απεικονίζονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο βασίζονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά που ισχύουν κατά τη στιγμή που δημοσιεύονται στο site, ή τη στιγμή που ενημερώνεται ή επικαιροποιείται η συγκεκριμένη σελίδα.

2.2. Μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων της, η DOPPLER S.A. διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή το δικαίωμα τροποποίησης των τεχνικών χαρακτηριστικών, του εξοπλισμού, και του design των καμπινών. Επιπλέον, οι σημερινές τεχνολογίες αναπαραγωγής δεν επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων.

2.3. Τα προιόντα της DOPPLER S.A. μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα, ή και να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες του κόσμου.

2.4. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το site, έχουν σκοπό τη γενικότερη ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα.

2.5.Η DOPPLER S.A.  βρίσκεται στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που περιγράφονται σε αυτό το site.


  1. Προσωπικά δεδομένα

3.1. Η DOPPLER S.A. η οποία είναι η κατασκευάστρια εταιρία ανελκυστήρων,συστημάτων παρκινγκ, κυλιόμενων σκαλών και εξαρτημάτων ανελκυστήρων, αιτείται την εκ μέρους σας καταχώρηση προσωπικών στοιχείων τα οποία είναι τα απολύτως απαραίτητα για την πραγματοποίηση της εκάστοτε ζητηθείσας υπηρεσίας, ενδεικτικά ενδέχεται να ζητηθεί η καταχώρηση ονόματος, διεύθυνσης, τηλεφώνου και στοιχείων επικοινωνίας,  , όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο (για παράδειγμα σε αίτηση για λήψη εντύπου υλικού).

3.2. Η DOPPLER S.A. σέβεται την επιθυμία για προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά δεδομένα σας αποθηκεύονται μόνο εφόσον εσείς εκουσίως και οικειοθελώς τα καταχωρήσετε. Τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς, για την προώθηση προϊόντων, την έρευνα αγοράς ή τον έλεγχο δεδομένων πωλήσεων, και προκειμένου η DOPPLER S.A. να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας σε όποιες περιπτώσεις αυτό κρίνεται απαραίτητο.Μπορείτε να διαβάσετε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της DOPPLER S.A. εδώ.

3.3. Σημειώνεται ότι η συλλογή και διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει με τον πλέον ασφαλή και προσήκοντα τρόπο και με βάση πάντα την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

3.4. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση e-mail: gdpr@doppler.gr

3.5. Ανά πάσα στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία αυτών, καθώς και δικαίωμα διόρθωσης αυτών.

3.6. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή ή και την διόρθωση των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει στη σελίδα παρακαλούμε πατήστε εδώ

3.7. Η DOPPLER S.A. διατηρεί το δικαίωμα να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα καταχωρηθέντα στοιχεία και να διαγράφει χωρίς προειδοποίηση από τα αρχεία της όσα από αυτά κρίνει σκόπιμο.

3.8. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ανωτέρω καλείστε να επικοινωνείτε στον κάτωθι λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@doppler.gr


  1. Σύνδεσμοι hypertextes 

Σε καμία περίσταση, η DOPPLER S.A. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε άλλα sites ή συνδέονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο με το site www.doppler.gr


  1. Αποκλεισμός ευθύνης

5.1. Η χρήση του site www.doppler.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη.

5.2. Οι χρήστες αποδέχονται ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται με δική τους ευθύνη και αναλαμβάνουν κάθε τυχόν κίνδυνο ανακύψει από την πρόσβαση και χρήση του site.

5.3. Η DOPPLER S.A., οι θυγατρικές της και τα μέλη του Εξουσιοδοτημένου της Δικτύου, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άμεσες ή έμμεσες βλάβες προκληθούν από τη χρήση του εν λόγω site ή των συνδέσμων που υπάρχουν μέσα σε αυτό. Ομοίως δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν προκληθείσα καταστροφή λογισμικού, απώλεια δεδομένων ή/και προγραμμάτων.

5.4. Περαιτέρω η DOPPLER S.A. δεν εγγυάται ότι οι σελίδες και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

5.5. Ουδεμία ευθύνη φέρει η DOPPLER S.A., οι θυγατρικές της και τα μέλη του Εξουσιοδοτημένου της Δικτύου για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά σχετίζεται ιδίως με τυχόν ύπαρξη σφαλμάτων, παραλείψεων, ανακριβειών τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών, ετεροχρονισμένων πληροφοριών εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

5.6. Επίσης, δεν παρέχεται η εγγύηση ότι ο παρών ιστότοπος ή οι διακομιστές «servers» μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

5.7. Ο κάθε χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση αντιικού λογισμικού την μη προσβολή και προστασία του προσωπικού του υπολογιστή και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού. Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε χρήστης επιβαρύνεται με το σύνολο των τυχόν δαπανών, για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του και γενικά του συστήματός του για την επάνοδό του στη προτέρα ομαλή κατάσταση.

5.8. Αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, προερχόμενες εκ του γεγονότος ότι οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι ασφαλείς σε ορισμένο βαθμό, με ενδεχόμενο υποκλοπής ή εσφαλμένης αποστολής τους ή κατά βούληση τρίτου σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, φέρουν οι χρήστες.

5.9. Εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο site www.doppler.gr μπορεί να υπόκεινται σε περιορισμούς ή/και απαγορεύσεις βάσει της νομοθεσίας της εκάστοτε χώρας. Κατά συνέπεια, ο χρήστης πρέπει να διασφαλίζει ότι η σύνδεση με το site www.doppler.gr δεν αντίκειται στη νομοθεσία της χώρας από την οποία συνδέεται.


  1. Ενημέρωση, επικαιροποίηση, λειτουργία

6.1. Η DOPPLER S.A. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να τροποποιεί, να διαγράφει ανά πάσα στιγμή και σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια, χωρίς καμία προηγουμένη ειδοποίηση, τους γενικούς όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αλλά και οποιαδήποτε στοιχεία, προϊόντα ή υπηρεσίες παρουσιάζονται σε αυτόν.

6.2. Όλες οι αλλαγές ισχύουν και δεσμεύουν τους χρήστες του διαδικτυακού τόπου. Οι χρήστες έχουν την αποκλειστική ευθύνη και μέριμνα για την ανάγνωση αυτών των γενικών όρων κάθε φορά που αποκτούν πρόσβαση στο site. Γι’ αυτό, συνιστάται ο συχνός επανέλεγχος των όρων και προϋποθέσεων χρήσεως του site.


6.3. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

6.4. Η DOPPLER S.A. θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να διασφαλίσει τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της αλλά η διαθεσιμότητα αυτής μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των χρηστών ή/και από άλλα δίκτυα επικοινωνίας ή άλλες αιτίες παρεμβολής.

6.5. Επίσης, ενδέχεται η λειτουργία του site να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να δυσχερανθεί προσωρινά εξαιτίας γεγονότων κείμενων πέραν της δυνατότητας ελέγχου της DOPPLER S.A. ή ανεξαρτήτως της βουλήσεώς τους.


  1. Δεσμοί -links– προς άλλα sites

7.1. Με τους συνδέσμους αυτούς, στους οποίους η ιστοσελίδα μας παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks, θα εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα μας και θα μεταφερθείτε στις ιστοσελίδες άλλων διαδικτυακών τόπων τις οποίες διαχειρίζονται τρίτα πρόσωπα με τα οποία ουδεμία συμβατική ή άλλη σχέση έχει η εταιρεία μας.


7.2. Η δυνατότητα μετάβασης σε ιστότοπο τρίτου μέρους, σας παρέχεται, προκειμένου να διευκολυνθείτε -και μόνο- στην ανεύρεση άλλων χρήσιμων πληροφοριών στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας να ακολουθήσετε ιστοτόπους τρίτων, θα φύγετε από τον ιστότοπο της DOPPLER S.A.. και θα επισκεφθείτε άλλον ιστότοπο ο οποίος δεν ελέγχεται, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, από την DOPPLER S.A.


7.3. DOPPLER S.A., δεν είναι, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, υπεύθυνη για το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε ιστοτόπους τρίτων. Η DOPPLER S.A. δεν σχετίζεται με τους τρίτους που χειρίζονται τους ιστοτόπους αυτούς και, επομένως, ούτε ελέγχει, ή εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτούς ούτε ελέγχει ή εγγυάται την τήρηση ή μη της εν γένει ισχύουσας ελληνικής και ενωσιακής νομοθεσίας από τους τρίτους. Η DOPPLER S.A. συνιστά και σας προτρέπει να ελέγχετε πάντα την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται στους ιστοτόπους τρίτων τους οποίους επισκέπτεστε μέσω του παρόντος ιστοτόπου. Με την επιλογή σας να μεταβείτε σε ιστότοπο τρίτου, δηλώνετε ότι αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη και προβαίνετε στην περιήγησή σας αυτή με δικό σας κίνδυνο. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οιαδήποτε ζημία τυχόν υποστείτε, εξ οιασδήποτε αιτίας από την επίσκεψή σας στον εν λόγω ιστότοπο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι όροι χρήσεως, οι νομικοί όροι και η ασφάλεια των ιστοτόπων τρίτων που επισκέπτεστε, μπορεί να διαφέρουν από τους όρους και την ασφάλεια του παρόντος ιστοτόπου. Για τον λόγο αυτό, η DOPPLER S.A. συνιστά να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους χρήσης του ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή επιφυλάξεις για πληροφορία που παρέχεται σε ιστότοπο τρίτου, παρακαλούμε απευθυνθείτε απευθείας στον τρίτο που ελέγχει τον εν λόγω ιστότοπο.8 Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

8.1. Ο διαδικτυακός τόπος www.doppler.gr και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.

8.2. Για όλες τις διαφορές που σχετίζονται με τη χρήση, την εκτέλεση, την ερμηνεία ή το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση αυτών είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.


9 Cookies

9.1. Το site ενδέχεται να διαθέτει σύστημα cookies. Τα cookies είναι απολύτως ασφαλή καθώς δεν περιέχουν ιούς και δεν προκαλούν καμιά ζημιά στον υπολογιστή σας. Ο χρήστηςπληροφορείται ότι όταν επισκέπτεται την περιοχή, τα «cookies» μπορούν να εγκατασταθούν αυτόματα στην εφαρμογή περιήγησής του (web browser).

9.2. Στέλνουμε ένα ή περισσότερα «cookies» (μικρά αρχεία που περιέχουν μια σειρά χαρακτήρων) στον υπολογιστή σας ή άλλο τερματικό προκειμένου να δοθεί στην εφαρμογή περιήγησής σας ένα μοναδικό προσδιοριστικό αναγνώρισης.

9.3. Τα «cookies» καταγράφουν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το site, δηλαδή το χρονικό διάστημα που μένετε συνδεδεμένοι, το χρόνο αποσύνδεσης, τις σελίδες που επισκέπτεσθε.

9.4. Αυτά τα στοιχεία μας βοηθούν στον προσδιορισμό των σημαντικότερων πληροφοριών ώστε να βελτιώσουμε το site, καθώς και για την βελτίωση της χρήσης του site από τον εκάστοτε χρήστη.

9.5. Σε καμία περίπτωση αυτά τα «cookies» δεν περιέχουν ονομαστικά στοιχεία.

9.6. Οι χρήστες μπορούν οποτεδήποτε να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία «cookies» μέσω των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα αναζήτησης.


ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.